GONG 1 Tapahtumat

Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet

Liput ennakkoon alk. 18,50 €, ovelta 20 €, Ikäraja: K-18

EV44112.jpg

Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet odotetulle kiertueelle!

Laulaja- ja lauluntekijä Yona on liitänyt Suomen musiikkitaivaalla rakastettuna outolintuna jo kuusi vuotta ja julkaisuut kuusi toinen toistaan sävähdyttävempää albumikokonaisuutta. Musiikillisena kameleottina usein tituleerattu artisti on käyttänyt paletissaan laajaa tyylikirjoa aina jazzista poppiin ja tangosta räppiin, sekä kaikkea siltä väliltä. Nyt, ennen seitsämättä sooloalbumiaan, Yona juhlii tähänastista taiteilijantaivaltaan yhdessä ensimmäisestä levystä lähtien mukana olleen orkesterinsa Liikkuvien Pilvien kanssa. Luvassa on koko katalogin läpileikkaus kaikkine mausteineen kun lavalle astuu 12 lahjakasta ja ansioitunutta musiikkitaituria.

Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet-konsertti on audiovisuaalinen kokonaisuus jossa kokoonpanon jäsenet pääsevät vuorollaan väläyttämään taitojaan myös sooloinstrumentalisteina. Mukana on jousivahvistuksen lisäksi harpisti, sekä valo- ja äänimies. Tunnelma vaihtuu unenomaisen minimalistisesta hypnoottiseen musiikilliseen ilotulitukseen.

Ennen konserttisalikiertuetta konserttien ohjelmisto julkaistaan kokoelmana jonka kommenttiraidoilla Yona kertoo kappaleiden synnystä ja muistoista uransa varrelta. Lisäksi ilmestyy uusi sinkku ennen kiertuetta.

www.facebook.com/yonalaulaa/