GONG 1 Tapahtumat

Are & Kriso, Joosu J

Liput ennakkoon alk. 9 €, ovelta 11 €, Ikäraja: K-18

EV44895.jpg

Are & Kriso on kahden miehen keikkakokoonpano, joka on tehnyt musiikkia yhdessä ja erikseen noin kymmenen vuoden ajan. Live koostuu pääasiassa molempien soolotuotannosta, jonka aiheet pyörivät jossain uunipitsojen tuunauksen ja maailmanlopun visioiden välillä, höystettynä 1990-luvun alun estetiikalla, kuten hakulaitteilla ja Polo Sport -paidoilla. Omien keikkojen lisäksi, on Aren voinut nähdä esiintymässä yhdessä Stepan ja Joku Roti Mafian kanssa, kun taas Krison on saattanut todistaa Jodarokin sekä muiden Meiän Musiikin artistien kera.

Aren edellinen kokopitkä julkaistiin vuoden 2015 lopussa ja Krison Mitä K!? tuli alkuvuodesta 2016. Riimien lisäksi Kriso on kunnostautunut myös biittien parissa, vastaten itse albumiensa taustoista. Omien levyjyn ulkopuolella tuotantoon voi törmätä esimerkiksi Aren, Korstoraation, Toistuvien Yllätysten, sekä Stepan levyillä. Seuraavana julkaisuna molempien osalta on miesten yhteinen tuple-EP, joka ilmestyy vuonna 2017.

www.facebook.com/Are

www.facebook.com/krisojklfunkdays

Joosu J aka Joppe J, joka on jäsenenä myös rap-ryhmä Korstoraatiossa. Mies on tunnettu smoothista tyylistään,sekä kovista keikoista Korstoraation ja Gettomasan kanssa. Nyt on Jopen aika panostaa soolouraan, ja miehen oma levy-yhtiödebyytti “1993” julkaistiin 9.12.2016. Ruubenin kanssa työstetty omakustannelevy “HelmetHillaPenska” näki päivänvalon vuonna 2013.

www.facebook.com/joppejii/