GONG Tapahtumat

Alex Mattson

Liput ennakkoon alk. 11,50 €, ovelta 13 €, Ikäraja: K-18

EV45156.jpg

Tapahtuma peruutettu

Grammy-palkittu elektroniseen musiikkiin keskittyvä label Ultra Music kiinnitti keväällä 2016 talliinsa ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina 19-vuotiaan Alex Mattsonin.

Mattson nousi nopeasti suureen suosioon debyyttisingle UFOlla ja biisi nousi ja valittiin useille isoille kotimaisille ja kansaivälisille soittolistoille ympäri maailmaa. Alex Mattsonin toinen single Forget You julkaistiin kesäkuussa 2016. Kappale oli yksi kesän soitetuimpia radioissa ja suoratoistopalveluissa  pitkälle syksyyn saakka.

Alex Mattsonin omat biisit ovat keränneet yli 12 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa ja Mattsonin tuotantoa löytyy myös mm. kultarajan saavuttaneen Reino Nordinin – Kosketa biisin takaa. Nuoren tuottajan molemmat singlet ovat olleet vuoden suosituimpien biisien joukossa myös Virossa.

Alexin keikkakalenterissa komeilivat viime vuonna muun muassa: Summerburst, Provinssi, Ruisrock, Weekend Festivaalit Suomessa ja Virossa, Elämä Lapselle -konsertti ja lukuisat klubit. Hän oli myös pääesiintyjä viime syksynä koko maanlaajuisella NRJ Extravadance-kiertueella.

YleX:n vuoden läpimurto 2017 -artistiksi valittu Alex Mattson tähtää vuonna 2017 uusien kappaleiden ja keikkojen myötä vielä isommin kärkinimien joukkoon.

www.facebook.com/alexmattsonofficial/

www.alexmattsonmusic.com/

 

TAPAHTUMA SIIRRETTY SYYSKUULLE!